Dagen

Bokanmeldelse 24. juli 2014 av Reidar Paulsen
«"Bygge Guds Rike" er en spennende bok om viktige emner. Den er velskrevet og lettlest uten å være lettvint.»<hr>«Boken gir et vektig bidrag til å få kristenfolk til å se at alle troende har en "fulltidstjeneste", og at arbeidet er kjernen i vår daglige gudstjeneste.»
Les hele bokanmeldelsen på Dagens nettsider

Jens-Petter Jørgensen

Oase-gründer og menighetsveileder
«En svært viktig bok som minner oss om at alle kristne har en heltidstjeneste - og som gir oss god hjelp til å utføre den!»

J. Gunnar Olson

Grunnlegger av ICCC, International Christian Chamber of Commerce
«Därför är Anders Torvill Bjorvands bok Bygge Guds Rike en betydelsefull bok, som hjälper dig att orientera dig i tillämpningen av Gudsuppenbarelsen i ditt eget liv. Boken är innehållsrik och välskriven. Den är både underhållande och djuplodande och jag rekommenderar den varmt.» <hr> «Men det viktigaste är, att du tillämpar bokens budskap. Det kommer att föra dig in i en djupare erfarenhet av Guds kärlek och omsorg. Du kommer att upptäcka att Gud är inte religiös, utan verklig! Ditt liv kommer att orsaka en förvandling av samhället, när Guds Rike blir uppenbart i din personliga erfarenhet.»
Les mer

Asbjørn Kvalbein

Webpastor og blogger
«At det er mulig å tjene Gud i forskjellige yrker, kommer fram gjennom flere eksempler. Dette er en interessant og inspirerende bok, som jeg gjerne anbefaler.»
Les mer på Webpastor-bloggen til Asbjørn Kvalbein

Arvid Pettersen

Lovsangsleder og musiker
«Jeg anbefaler boken på det varmeste. Jeg mener dette er en unik bok.» <hr> «Avgjørende temaer om hva som kan dirigere denne verden tilbake til Guds plan og hensikt.» <hr> «Denne boken er relevant for absolutt alle»
Les mer

Tord Langmoen

Daglig leder/bedriftsrådgiver
«Endelig en presis og tydelig bok på norsk med beskrivelse av hva det vil si å være kristen leder i hverdagens arbeidsliv.»

Arne Sylta

Grunnlegger av Hauge Micro Finance og Hauge Norway
«Anders formidler levende tro, med norske eksempler, tilpasset vår kultur.» <hr> «Jeg liker spesielt godt hvordan Anders får frem perspektivet om en høyere hensikt ved hvordan vi utfører vårt daglige virke, vårt kollegaforhold og entreprenørskap.»
Les mer

Bjørn Olav Hansen

Pastor og blogger
«Med boken 'Bygge Guds rike' gir Anders Torvill Bjorvand hverdagshjelp til å kroppsliggjøre Jesu radikale budskap om Guds rike og hjelper oss til å forstå at kristen er noe vi er 100 prosent 24 timer i døgnet, syv dager i uka.»<hr>«Den 270 sider store boka er en praktisk manual til å være en 'kvardagskristen'. Det er en bok i Hans Nielsen Hauges ånd. Om noen bok dette året er tidsaktuell - så er det denne! Anders Torvill Bjorvand har klart å skrive en bok absolutt alle har utbytte av å lese. Dette er ikke en bok for spesielt interesserte, heller ikke en bok skrevet for de lærde, men for alle - alle som vil at livene deres skal utgjøre en forskjell - uten å ta vann over hode.»
Les hele anmeldelsen på Bjørn Olav Hansens blogg

Asbjørn Simonnes

PhD, Dosent ved Høgskolen i Volda og daglig leder i Oase
Fra bokas forord som er skrevet av Asbjørn Simonnes: <br><br> «Dette er en bok til å bli klok av, og den engasjerer!» <hr> «Anders er en mester i å levendegjøre og beskrive ulike situasjoner.» <hr> «Anders Torvill Bjorvand har gitt oss noe svært verdifullt gjennom å skrive denne grensesprengende boken!»

Fast Grunn

Nr 4, 2014, bokanmeldelse ved Julie Øvstegard
«"Bygge Guds Rike" er en bok som både inspirerer og motiverer til å ta fatt på en arbeidsdag med nye øyne.» <hr> «Bjorvand byr på seg selv, deler personlige erfaringer og bruker historier og vitnesbyrd fra hverdagen. Dette gir liv til teksten, og gjør boka ekte.» <hr> «Kombinasjonen av et viktig tema som belyses, og forfatterens skrivemåte, gjør "Bygge Guds Rike" til en relevant og lettlest bok.»

Brobyggeren

Nr 1, 2015, bokanmeldelse ved Inger Olsen
«Bygge Guds rike handler om å tenke stort om hverdagene våre, arbeidet vårt og relasjonene våre.» <hr> «For meg var det en stor glede å lese boka. Den gav både utfordringer og oppmuntringer.» <hr> «Spesielt godt likte jeg at den knyttes opp mot både bibelen og menneskers konkrete erfaringer.»
Les mer

Hermund Haaland

faglig leder i Tankesmien Skaperkraft
«Manglende kobling mellom tro og karriere er en hovedgrunn til at kristne faller ut av menighetsfellesskapet. Denne boken gjør noe med nettopp det!»

Kjetil Fyllingen

Blogger og nettkonsulent i ImF og Damaris
«Som nettkonsulent har det ”varmet mitt netthjerte” å se måten Bjorvand har utnyttet de mulighetene nettet gir i prosessen med å skrive boken. Han har delt tanker fra boken, og gitt folk mulighet til å komme med innspill og bidra til boken.»
Les hele bokanmeldelsen på bloggen Lekende Lett

Smaalenenes Avis

Bokanmeldelse 2. august 2014 av Rose Korol
«... mange gode og gjennomtenkte refleksjoner ...» <hr> «... skal ha ros for å lete fram norske eksempler og forbilder.» <hr> «boka fungerer godt i sin sjanger.»
Powered by Cornerstone