Gi tilbakemeldinger

Vi ønsker dine tilbakemeldinger - ris og ros. Kanskje boken hjalp deg - da vil vi høre det. Kanskje du har spørsmål - da vil vi svare deg etter beste evne. Kanskje du har vitnesbyrd som du vil dele - relatert til noen av yrkene vi har beskrevet i boken? Kanskje du har forslag på andre yrker vi bør ta med i senere utgaver av boken? Kanskje du er uenig i noe av det vi skriver? Vi vil høre fra deg!

Send en e-post til post@byggegudsrike.no da vel!

Errata

Vi vil forsøke å vedlikeholde en liste over oppdagede feil i boken. Dersom du skulle oppdage en feil som ikke er listet opp her, så send oss en e-post til post@byggegudsrike.no

1. opplag 2014

Trykk her for errata for 1. opplag

Engelske bøker om tro på arbeidsplassen og om å leve det kristne livet

Under vil du finne et utvalg av bøker som relaterer seg til kristen tro på arbeidsplassen - direkte eller indirekte - samt bøker om kristnes samfunnsansvar og bøker om det kristne livet. Alle bøkene er gjennomlest og anbefalt av Anders Torvill Bjorvand som verdifull input. Han går selvsagt ikke god for alt som står i disse bøkene, men anbefaler de til kritiske lesere som stiller spørsmål og vil gjøre seg opp sin egen mening.

Powered by Cornerstone