Arne Sylta

Grunnlegger av Hauge Micro Finance og Hauge Norway

Anbefaling av boken Bygge Guds Rike

Arne SyltaVi trengte en bok som hjelper oss å koble tro og karriere, og å regne med Gud også på jobben. Anders formidler levende tro, med norske eksempler, tilpasset vår kultur. "Don't clap - Go and make your own stories" sa Kris Edler fra IHOP-miljøet i Kansas til oss i Norge for noen år siden - etter å ha fortalt oss hvordan de selv har opplevd Guds omsorg og inngripen i næringslivet i en amerikansk kontekst.

Jeg liker spesielt godt hvordan Anders får frem perspektivet om en høyere hensikt ved hvordan vi utfører vårt daglige virke, vårt kollegaforhold og entreprenørskap. Vi er forvaltere av Guds verdier, Gud bryr seg, og Han har gitt oss talenter, midler og fellesskap slik at vi kan bygge Guds rike på arbeidsplassen. Det er gode eksempler i boken på at dette får retning og inspirasjon gjennom å bruke tid med Herren på bønnerommet

Også kapitlet om Hans Nielsen Hauge er inspirerende å lese. Vi bergensere liker at han virket her i de fleste av de syv fjellene (sfærene). Hauges motkultur med samfunnsbygging gjennom entreprenørskap, moderne teknologi og samarbeid har motivert mange av oss til å bringe tilsvarende transformasjon til andre, mindre utviklede land. Vi føler oss beæret over at Hauge Micro Finance og Hauge Aqua er omtalt i boken.

Arne Sylta
Grunnlegger av Hauge Micro Finance og Hauge Norway

Powered by Cornerstone